Meno nachthemd 3/4 arm lang Medium
  • Meno nachthemd 3/4 arm lang Medium

Meno nachthemd 3/4 arm lang Medium

€ 103,08
Inclusief belasting
In de winkel: Onbekende levertijd
Online: Onbekende levertijd

Het 3/4 lengte nachthemd, een comfortabel en functioneel ontwerp met V-hals en lange mouwen.
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

Het 3/4 lengte nachthemd, een comfortabel en functioneel ontwerp met V-hals en lange mouwen. Licht getailleerde vorm, met speciale niet voelbare platgestikte zoom. Zeer aangenaam draagcomfort en een prachtige gemêleerde optiek.
De combinatie van MicroModal, Elastan en de antibacteriële smartcel™ bioactive vezel zorgen voor een optimale klimaatregeling en verhinderen dezelfde tijd de groei van bacteriën en onaangename geurtjes zoals zweet en urine.

Sansita gebruikt bij de samenstelling geen chemicaliën en geen kleur- of verfstoffen of andere schadelijke stoffen die de huid kunnen beïnvloeden.

Materiaal
93% MicroModal
5% Elastan
2% Lyocell smartcel™ bioactive (silver inside)

Kleur
Natuurlijk gemêleerd, geen kleurstoffen gebruikt.

Speciale anti geur werking
Veel vrouwen hebben tijdens hun menopauze hinder van nachtelijk transpireren of van urine verlies. De antibacteriële werking van Sansita zorgt ervoor dat er geen geur ontstaat bij een eventueel ongelukje.    

Zeer huidvriendelijk
Vrouwen kunnen een droge en minder elastische huid krijgen of eczeem. Sansita is zeer huidvriendelijk en helpt de huid te herstellen bij eczeem. 

Sansita
852617

Datasheet

Merk
Sansita
Inhoud
1st