Striemen

€ 34,99
Inclusief belasting
In de winkel: Binnen 2 werkdagen
Online: Direct leverbaar

Remescar Striemen is een crème op basis van siliconen waarmee striemen worden behandeld en voorkomen door de vorming van een langdurige beschermlaag die de betreffende huid bedekt.
Aantal

  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

Remescar Striemen is een crème op basis van siliconen waarmee striemen worden behandeld en voorkomen door de vorming van een langdurige beschermlaag die de betreffende huid bedekt.

Maakt* striemen in 28 dagen tot 50% minder zichtbaar.

*De meest voorkomende score op basis van een globale evaluatie van het panel aan de hand van een klinische 4-puntsschaalbeoordeling van aantal, omvang en kleur.

Toepassing
Behandeling van striemen en voorkomen door de vorming van een langdurige beschermlaag die de betreffende huid bedekt.

Ingredienten
Aqua; Caprylic/Capric Triglyceride; Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Lauryl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cetyl Alcohol; Methylpropanediol; Xylityl Glucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Aqua; Isodecyl Neopentanoate; Glycerin; Coconut Alkanes,Coco-caprylate/caprate; Betaine; PVP; Olea Europaea (olive) Oil Unsaponifiables, 

Tocopherol; Squalane; Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin; Chlorphenesin; Dimethicone; Butyrospermum Parkii; Carbomer; Aminomethyl Propanol; Xanthan Gum; Hydroxyethylcellulose; Hydrogenated Lecithin; Disodium EDTA.

Gebruik
Lees vóór gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzingen.

1. De huid moet schoon en droog zijn.
2. Open bij het eerste gebruik de tube en verwijder het beschermkapje.
3. Remescar Striemen moet voorzichtig op de striemen of striae worden aangebracht.
4. Masseer de crème in totdat die volledig is ingetrokken. Wrijf niet te hard, want dit zal de doeltreffendheid niet vergroten.
Breng Remescar Striemen twee keer per dag aan gedurende twee tot drie maanden.

Als preventieve maatregel: gebruiken vanaf de tweede maand van de zwangerschap.

Op bestaande striemen: ononderbroken gebruiken gedurende drie maanden op een normaal gezonde huid.

Waarschuwing
Wanneer u Remescar Striemen gebruikt op uw borsten en u borstvoeding geeft, raden wij aan 30 minuten te wachten na het aanbrengen en de basale hygiëneregels in acht te nemen voordat u borstvoeding geeft.

Remescar Striemen is aan grondige klinische studies onderworpen, en de werkzaamheid ervan is bewezen voor alle huidtypen en -kleuren.

Distributeur
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen
Nederland

Fabrikant
Sylphar nv
Xavier De Cocklaan 42
B-9831 Deurle
Belgium

Remescar
912690

Datasheet

Merk
Remescar
Inhoud
100ml