Calcium complex
  • Calcium complex

Calcium complex

€ 11,25
Inclusief belasting
In de winkel: Onbekende levertijd
Online: Onbekende levertijd

Calcium complex, Orthomed
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

Calcium complex, Orthomed

Goed voor de kalkhuishouding, voor sterke botten en tanden, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, goed voor haar en nagels. Bevordert opname van mineralen.

Ingredienten:
Verdikkingsmiddel (guarpitmeel), emulgator (lecithine), antiklontermiddel (siliciumdioxide), mineralen, voedingszuur (citroenzuur)

Werkzame stoffen per capsule:
Lecithine 17,4 mg; ijzerfumaraat 10,2 mg (= 72% ADH); kiezelzuur 7,5 mg; fosfaat 7,2 mg; calcium 3,9 mg; citroenzuur 3,9 mg; mangaan 2,0 mg; zink 1,6 mg; kalium 0,2 mg; magnesium 0,2 mg; chloride 0,1 mg; natrium 0,1 mg.
ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Gebruik:
Als dagelijkse aanvulling op de voeding wordt geadviseerd om 1 maal daags 1 capsule voor of tijdens de maaltijd in te nemen. In geval er sprake is van een verhoogde behoefte aan mineralen, bijvoorbeeld bij herstel na ziekte, wordt geadviseerd om 2 - 3 maal daags 1 capsule voor of tijdens de maaltijd in te nemen.
In geval van moeilijk slikken, kunnen de 2 helften van de capsule gemakkelijk van elkaar worden genomen en kan de inhoud met voldoende water worden ingenomen. 
Voor kinderen tot ± 10 jaar volstaat 1 capsule per dag.
Voor kleine huisdieren volstaat de inhoud van 1/2 tot 1 capsule per dag.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Orthomed
710759

Datasheet

Merk
Orthomed
Inhoud
45ca