Anti cellulitis apparaat AC 855

€ 49,90
Inclusief belasting
In de winkel: Onbekende levertijd
Online: Onbekende levertijd

De AC 855 van Medisana is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel.
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

De AC 855 van Medisana is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming door middel van de vacuüm-massage (kneed-werking) en de infrarood functie vormen de basis voor een merkbaar strakkere huid. De extra vibratiefunctie versterkt het massage-effect. 

Gebruik
De AC 855 is met één hand te bedienen, voorzien van een fijne handgreep en een traploos instelbare massage-intensiteit en daarom makkelijk in gebruik voor massage van de billen, dijen, bovenarmen en heupen.

Fabrikant
Medisana Benelux NV
Euregioweg 30
6467 JE   KERKRADE

Medisana
959329

Datasheet

Merk
Medisana
Inhoud
1st