AM 880 Buikspier stimulatieriem

€ 59,90
Inclusief belasting
In de winkel: Onbekende levertijd
Online: Onbekende levertijd

Eindelijk die strakke buik!
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

Eindelijk die strakke buik!
Willen we niet allemaal strakker en gespierder worden zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen? Met de Buikspier Stimulatieriem van Medisana laat je je spieren trainen via elektrische spierstimulatie, zonder er zelf iets voor te hoeven doen!
De gebruikte methode heet EMS, Electrical Muscle Stimulation en kan gebruikt worden voor therapeutische doeleinden (bijvoorbeeld spieractivering na een keizersnede), maar ook om spieren te trainen en sterker te maken.
De Buikspier Stimulatieriem gebruikt EMS om elektrische impulsen te sturen naar de spieren die via 4 geïntegreerde elektroden in de riem naar de juiste plek van het lichaam worden gestuurd. Door de impulsen zullen de spieren achtereenvolgens spannen en ontspannen. Hierdoor simuleer je de spierbelasting door lichamelijke inspanning, en dat terwijl je rustig zit of ligt!
Dankzij de platte constructie en de geïntegreerde elektroden kun je de Buikspier Stimulatieriem moeiteloos onder de kleding dragen. De impulsen zullen dankzij de elastische en comfortabele buikriem altijd op de juiste positie worden gehouden. Met de bedieningsknoppen selecteer je één oogwenk de juiste van de 6 programma’s van elk 30 minuten. De intensiteit bouw je op in 50 stappen naar die altijd al gewenste strakke en slanke buik! De riem wordt geleverd met 3 batterijen en een verlengband waardoor de riem te gebruiken is tot een buikomvang van 140cm. 
Zo gemakkelijk is spieropbouw nog nooit geweest.

Gebruik
Met de bedieningsknoppen selecteer je één oogwenk de juiste van de 6 programma’s van elk 30 minuten. De intensiteit bouw je op in 50 stappen naar die altijd al gewenste strakke en slanke buik!

Fabrikant
Medisana Benelux NV
Euregiopark 30
6467 JE KERKRADE

Medisana
846786

Datasheet

Merk
Medisana
Inhoud
1st