Lijst van producten op merk Vitals

Vitals bestaat sinds 1988. Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en deelt haar kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. 

In haar assortiment staat de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect.

Daarnaast wil Vitals altijd haar assortiment uitbreiden met betere, effectievere supplementen. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter.

Vitals biedt een breed assortiment voedingssupplementen aan. Met losse vitaminen en mineralen in relevante doseringen, maar ook zorgvuldig geformuleerde combinaties en multi’s. Vitals beschikt over meer dan 20 biologische voedingssupplementen. Vitals heeft meer dan 70 producten die geschikt zijn voor veganisten.


Minami is een internationaal visolie-merk dat in meerdere landen verkrijgbaar is. In Nederland worden de producten van Minami exclusief gedistribueerd door Vitals.
Daarnaast is Vitals in Nederland ook exclusief distributeur van NANNYcare geitenmelk- flesvoeding.

Er zijn 142 producten.

Item 1-24 van 142 in totaal item(s)