Hylo-gel oogdruppels
  • Hylo-gel oogdruppels

Hylo-gel oogdruppels

€ 16,98
Inclusief belasting
In de winkel: Direct leverbaar
Online: Direct leverbaar

Hylo- Gel is een oogdruppel c.q. ooggel welke verlichting geeft bij drogen en vermoeide ogen.
Aantal

  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

HYLO®-GEL zijn steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oogdruppels die 2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water bevatten.

Voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.

- Voor intensieve therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.
- Geschikt voor gebruik met contactlenzen.
- Zonder conserveermiddel.

Samenstelling
HYLO®-GEL zijn steriele, fosfaat- en conserveermiddelvrije oogdruppels die 2 mg/ml natriumhyaluronaat, een citraatbuffer, sorbitol en water bevatten.

Gebruik

HYLO®-GEL moet individueel, volgens eigen bevinden en/of op advies van uw oogarts gedoseerd worden. In het algemeen druppelt u 3 maal daags 1 druppel HYLO®-GEL in de bindvlieszak van beide ogen. Bij sterkere klachten kan HYLO®-GEL vaker dagelijks gedruppeld worden. Mocht u HYLO®-GEL vaker (bijv. meer dan 10 maal daags) gebruiken, laat uw ogen dan door een oogarts onderzoeken. HYLO®-GEL is geschikt voor  permanent gebruik, maar u dient - net als bij andere aandoeningen - bij langdurig aanhoudende klachten een oogarts te raadplegen.

Neem voor gebruik steeds de dop af.
Houd de flacon voor het eerste gebruik van HYLO®-GEL verticaal met de druppeltuit naar beneden en druk zo vaak op de bodem van de flacon tot de eerste druppel aan de tuit verschijnt. De flacon is daarna gereed voor de volgende keren dat het gebruikt wordt. Houd de flacon met de druppeltuit naar beneden met de duim op de schouder van de flacon en de andere vinger op de bodem ervan. Ondersteun uw hand met de HYLO®-GEL-flacon met uw andere hand. Houd uw hoofd een beetje achterover, trek met uw vrije hand het onderste ooglid een beetje van het oog weg en druk snel en krachtig op het midden van de bodem van de flacon. Daardoor wordt het mechanisme van het toedienen van een druppel geactiveerd. Vanwege de bijzondere ventieltechniek van het HYLO®-GEL-systeem is de grootte en de snelheid van de druppel, ook bij zeer krachtig drukken op de bodem van de flacon, steeds dezelfde. Sluit uw ogen langzaam, zodat de vloeistof zich gelijkmatig over het oogoppervlak kan verdelen. Sluit na gebruik de druppeltuit direct en zorgvuldig met het dopje af. Zorg ervoor dat de druppeltuit droog is. Vermijd het contact tussen de druppeltuit en uw oog of de huid van uw gezicht.

Niet gebruiken bij
Bewaren bij kamertemperatuur.
Na openen van een flacon kan HYLO-GEL 6 maanden gebruikt worden.
Niet gebruiken na afloop van de vervaldatum
Buiten bereik van kinderen bewaren

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Distributeur
URSAPHARM Benelux B.V.
Postbus 172, 
5700 AD Helmond

Diversen
773669

Datasheet

Merk
Diversen
Inhoud
10ml