Fopspeen basiccare superstar 0-6 maanden
  • Fopspeen basiccare superstar 0-6 maanden

Fopspeen basiccare superstar 0-6 maanden

€ 4,39
Inclusief belasting
In de winkel: Onbekende levertijd
Online: Onbekende levertijd

Speen van siliconen, in Dental vorm.
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

Speen  van  siliconen,  in  Dental  vorm.

Voordelen:
• Voldoet  aan  de  hoogste  Europese  standaarden
• De  speen  is  zacht  en  ultra  flexibel,  voor  exceptioneel  zuig  comfort
• De  opening  zorgt  voor  goede  lucht  circulatie
• Licht  en  ergonomisch
• Natuurlijke  speen,  bevordert  het  welzijn  van  uw  baby
• Met  het  ventiel  blijft  de  speen  zacht  en  buigzaam

Leeftijd: 16  plus  maanden

Materialen:
• Schildje  en  button:  polypropyleen  (PP)
• Speen:  siliconen

Gebruik
Vóór het eerste gebruik de fopspeen 5 minuten uitkoken, laten afkoelen en eventueel resterend water eruit drukken, hiermee is de hygiëne gewaarborgd. Vóór elk gebruik schoonmaken. U kunt de fopspeen schoonmaken met warm water. De fopspeen niet in zoete substanties of medicijnen onderdompelen. Uw kind kan hiervan cariës krijgen. Fopspenen na 1 of 2 maanden gebruik om hygiënische en veiligheidsredenen vervangen. Raak niet in paniek als uw kind de fopspeen geheel in de mond steekt. De fopspeen maakt het voor uw kind mogelijk om ook in dit extreme geval door de luchtgaten verder te ademen. Door de speciale constructie kan de fopspeen niet ingeslikt worden. Verwijder de fopspeen voorzichtig en zo behoedzaam mogelijk uit de mond. De nachtfopspeen geeft licht in het donker als u hem bewaart in natuurlijk licht (niet in rechtstreeks zonlicht). Fopspeen niet gebruiken als bijtring.

Waarschuwing
Controleer de fopspeen nauwkeurig vóór elk gebruik. Trek er voorzichtig in alle richtingen aan. Let op eventuele scheuren of bijtsporen: losgekomen delen kunnen gevaarlijk zijn voor uw kind (verstikkingsgevaar). Gooi de fopspeen weg zodra u beschadigingen of zwakke plekken ziet. Gebruik alleen speciale fopspeenhouders getest volgens EN 12586. Bevestig nooit andere linten of koorden aan een fopspeen. Uw kind kan zich erdoor verwurgen. Een fopspeen nooit blootstellen aan direct zonlicht of een warmtebron en deze nooit langer dan aanbevolen in een desinfecterende oplossing (steriliserende oplossing) leggen omdat het zuiggedeelte daardoor beschadigd kan raken. Bewaar (indien beschikbaar) het afneembare beschermkapje van het zuiggedeelte buiten bereik van kinderen. Kinderen kunnen het beschermkapje immers inslikken (verstikkingsgevaar) en zich aan de mond verwonden. Natuur-rubberlatex kan allergieën veroorzaken.

Bibi
950724

Datasheet

Merk
Bibi
Inhoud
1st