Fopspeen basiccare glow in the dark 6-16 maanden
  • Fopspeen basiccare glow in the dark 6-16 maanden

Fopspeen basiccare glow in the dark 6-16 maanden

€ 4,39
Inclusief belasting
In de winkel: Onbekende levertijd
Online: Onbekende levertijd

Speen met Dental siliconen vorm, de button geeft licht in het donker. De speen heeft een ring.
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad


  • Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld. Alle informatie tussen webshop en u wordt met de nieuwste techniek versleuteld.
  • Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL Al uw bestellingen worden met zorg naar u verzonden met Post NL
  • Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497 Wilt u advies en of informatie bel ons 0416-372497

Speen met Dental siliconen vorm, de button geeft licht in het donker. De speen heeft een ring.

Voordelen:
• Voldoet aan de hoogste Europese standaarden
• De speen is zacht en ultra flexibel, voor exceptioneel zuig comfort
• De openingen zorgt voor goede lucht circulatie
• Licht en ergonomisch
• Natuurlijke speen, bevordert de ontwikkeling van het verhemelte en de kaken van uw baby
• Met het ventiel blijft de speen zacht en buigzaam

Leeftijd: 6-16 maanden

Materialen:
• Schildje en button: polypropyleen (PP)
• Speen: siliconen (PP)
• Ring: polypropyleen (PP)

Gebruik
Vóór het eerste gebruik de fopspeen 5 minuten uitkoken, laten afkoelen en eventueel resterend water eruit drukken, hiermee is de hygiëne gewaarborgd. Vóór elk gebruik schoonmaken. U kunt de fopspeen schoonmaken met warm water. De fopspeen niet in zoete substanties of medicijnen onderdompelen. Uw kind kan hiervan cariës krijgen. Fopspenen na 1 of 2 maanden gebruik om hygiënische en veiligheidsredenen vervangen. Raak niet in paniek als uw kind de fopspeen geheel in de mond steekt. De fopspeen maakt het voor uw kind mogelijk om ook in dit extreme geval door de luchtgaten verder te ademen. Door de speciale constructie kan de fopspeen niet ingeslikt worden. Verwijder de fopspeen voorzichtig en zo behoedzaam mogelijk uit de mond. De nachtfopspeen geeft licht in het donker als u hem bewaart in natuurlijk licht (niet in rechtstreeks zonlicht). Fopspeen niet gebruiken als bijtring.

Waarschuwing
Controleer de fopspeen nauwkeurig vóór elk gebruik. Trek er voorzichtig in alle richtingen aan. Let op eventuele scheuren of bijtsporen: losgekomen delen kunnen gevaarlijk zijn voor uw kind (verstikkingsgevaar). Gooi de fopspeen weg zodra u beschadigingen of zwakke plekken ziet. Gebruik alleen speciale fopspeenhouders getest volgens EN 12586. Bevestig nooit andere linten of koorden aan een fopspeen. Uw kind kan zich erdoor verwurgen. Een fopspeen nooit blootstellen aan direct zonlicht of een warmtebron en deze nooit langer dan aanbevolen in een desinfecterende oplossing (steriliserende oplossing) leggen omdat het zuiggedeelte daardoor beschadigd kan raken. Bewaar (indien beschikbaar) het afneembare beschermkapje van het zuiggedeelte buiten bereik van kinderen. Kinderen kunnen het beschermkapje immers inslikken (verstikkingsgevaar) en zich aan de mond verwonden. Natuur-rubberlatex kan allergieën veroorzaken.

Fabrikant:
Lamprecht Ltd.,
Althardstrasse 246, P.O. Box,
8105 Regensdorf, Switzerland

Bibi
950716

Datasheet

Merk
Bibi
Inhoud
1st